Няма синоним на турско робство!

Печат

Свобода или смъртРеч на кмета на град Панагюрище - Никола Белишки, по повод честването на 139 години от Априлското въстание.

„Скъпи панагюрци, гости на град Панагюрище,

Днес се връщаме в онова време, в което само на една крачка се намира свободата от робството.

Powered by Web Agency
Продължение...

Обръщение на Мирослав Найденов – водач на листата на ПП БАСТА за изборите за Европейски парламент 2014

Печат

Д-р Мирослав НайденовВъзползвам се от поканата, отправена от Вашият сайт към всички кандидати за евродепутати, като Ви предлагам да публикувате моето обръщение. Открито изразявам искрените си симпатии към патриотичната Ви формация и към делата Ви, насочени към съхраняване на родовата ни памет.

Скъпи членове и симпатизанти на НД “Достойни за България”,

Обръщам се към вас, за да ви кажа, че боят настана! Но вие вече сте разбрали от това, което сте прочели, изслушали или изгледали през последните месеци. Най-вероятно сте се отегчили от постоянните нападки, в които свои срещу свои застават на нож...

Powered by Web Agency
Продължение...

Етрополе беше домакин на национално съвещание на „Достойни за България”

Печат

Втори протест в Добрич, организиран от 'Достойни за България'На 26.04.2014 г. в гр. Етрополе се проведе национално съвещание на НД „Достойни за България”. Неговата цел бе да се очертаят посоките на работа, универсални за всички региони. Участвалите в съвещанието се обединиха около следните приоритети:

Powered by Web Agency
Продължение...

Студентската асоциация към "Достойни за България": Подкрепяме исканията за промяна на политическото статукво

Печат

Станислав Жеков

УС на Студентската асоциация към НД "Достойни за България" е щастлива от факта, че България се събуди и гражданското общество опитва да упражнява контрол над управляващите. Въпреки горепосоченото НИЕ сме силно притеснени от действията на водещите политически сили, които гонейки с всички средства личните си партийни интереси създават предпоставки за ексцесии и евентуалното им прерастване в гражданска война.

Хиляди хора излязоха по булевардите в София и страната с искането за промяна на настоящото политическо статукво, но въпреки това политическите формации, особено тези в опозиция отказват да признаят, че и те са част от статуквото. Нещо повече, те с всякакви средства опитват яростно да "яхнат" гражданското недоволство. Готови са да настроят хората от народа си един срещу друг, за да съхранят политическото си господство. Ще им позволим ли да ни превърнат в шахматни фигури, с чиито ходове да постигат личните си интереси?

Powered by Web Agency
Продължение...

Страница 1 от 17