Илиян Илиев: Партиите нямат нужда да организират гражданското общество

Печат

Илиян Илиев

"Проблемите на добричките младежи са доста сходни с всичко, което виждаме в България", заяви за радио Добруджа Илиян Илиев, Национален секретар на Движение ”Достойни за България” по повод протеста, организиран от Студентската асоциация към Движението и провел се на 1-ви ноември в град Добрич. Илиев сподели изненадата си от факта, че по-възрастните не са подкрепили достатъчно младите в тяхното протестно шествие срещу безобразията в България. Той даде висока оценка на избора на място за протест и на надслова „Никой не е по-голям от хляба”, подходящ за житницата на България. "Дойде моментът да подкрепим тези деца на прехода", каза Илиев...

Powered by Web Agency
Продължение...

Татяна Кънева: Не правя политика, а работя за хората!

Печат

Татяна КъневаВодачът на листата на „Достойни за България” спечели доверието на русенци като общински съветник

- Г-жо Кънева, вие сте водач на листата за общински съветници от името на Национално движение Достойни за България”. С какво смятате, че можете да бъдете полезна на русенци в общинския съвет?

- За разлика от много от сегашните кандидати за общински съветници, аз вече имам опита като съветник от последните 4 години. Казвам това, не за да подценявам качествата на останалите кандидати, а като едно предимство в познаването на местното самоуправление и нещата, които един съветник може да направи...

Powered by Web Agency
Продължение...

Кандидат-кметът на "Достойни за България" в Горна Оряховица: Работя по свой начин, винаги "гоня" ефективност

Печат

Инж. Стайко СтайковИнж. Стайко Стайков е роден на 15 юли 1960 година в Горна Оряховица.

Завършил е Техникума по механотехника в родния си град със специалност "Подемно-транспортни и пътностроителни машини", след което се дипломира във ВТУ - Русе, като магистър по автоматизация на производството. В същото висше училище специализира и маркетинг и мениджмънт.

Започва да трупа професионален опит като автомонтьор и механик, става заместник-директор по техническите въпроси на "Янтра Транспорт", където се занимава с изготвяне на маркетингови стратегии...

Powered by Web Agency
Продължение...

Илиян Илиев: Хора на Сидеров и Доган обсъждаха обща тактика

Печат

Илиян ИлиевВестник "168 часа", интервю с Илиян Илиев, Национален секретар на НД "Достойни за България", бивш Организационен секретар на партия "Атака"

- Г-н Илиев, години наред бяхте считан за дясната ръка на Волен Сидеров, всички митинги на "Атака" минаваха през вас. Изненада ли ви това, което се случи пред софийската джамия?

- Не само че не ме изненада, а дори го предвидих половин месец по-рано. Много бяха предпоставките, които даваха сигнал, че такъв инцидент ще стане. От една страна, рейтингът на Ахмед Доган и ДПС беше паднал, формацията на Касим Дал набираше сила. От друга - самият Волен Сидеров и "Атака", също закъсали за рейтинг, се опитаха да направят подобно нещо на същото място малко по-рано и беше ясно, че няма да се откажат...

Powered by Web Agency
Продължение...

Илиян Илиев пред "168 часа": Освободих депутатите на Сидеров от банковите гаранции

Печат

Илиян Илиев, национален секретар на 'Достойни за България'Поне трима депутати на "Атака" са се освободили от банковите гаранции, с които са били "вързани" като гаранти по кредит в офшорна банка. Тази сензационна новина сподели пред "168 часа" бившият организационен секретар на "Атака" Илиян Илиев, който днес е национален секретар на движението "Достойни за България".

Илиев хвърли и друга информационна бомба, като за пръв път обясни кой има право да тегли кредита. "Документите, които видях и са били подписали през лятото на 2009 г. кандидат-депутатите на "Атака", част от които вече са и депутати, представляват договор за поръчителство в полза лично на Волен Николов Сидеров пред офшорна банка, а не на партията", категорично заяви пред "168 часа" Илиян Илиев. И допълни:

- На практика това дава право на Сидеров да тегли различни суми, а кандидат-депутатите, подписали документа, автоматично му стават гаранти със суми между 50 и 100 хил. евро.

Powered by Web Agency
Продължение...

Страница 1 от 3