НД "Достойни за България" в регионалните медии

"Достойни за България" стартират подписка за ремонт на улица “Лозенка” в Плевен

Печат

ПлевенНационално движение „Достойни за България" и ВМРО-БНД - Плевен започват подписка сред гражданите на Плевен за ремонта на улица „Лозенка". След стапянето на снеговетe и обилното количество дъждове, които се изсипаха, състоянието на улицата е трагично, мислят организаторите на подписката.

По "Лозенка" липсват павета, има оформили се дупки с голям диаметър и дълбочина. Тази пътна артерия е втора по значение за трафика към един от двата най-големи квартала в Плевен - „Сторгозия". "Лозенка" облекчава трафика в жилищния квартал и същевременно съкращава времето за част от населението за пристигане до дадена част от града. "Предвид значението на улицата, ние от ВМРО и Национално движение "Достойни за България" започваме тази подписка с цел отремонтиране на тази градска пътна артерия, облекчаване трафика в квартал Сторгозия и улесняване пътуването на гражданите с техните автомобили", се казва в изпратено до медиите становище.

Powered by Web Agency
Продължение...

"Достойни за България" оспори конкурса за шеф на РИМ-Плевен

Печат

ПлевенС декларация срещу начина на провеждане на конкурса за шеф на Регионалния исторически музей в Плевен излязоха вчера от движение „Достойни за България”. В основната си част формацията е съставена от бивши членове на ПП „Атака”, отцепили се от политическата сила поради несъгласие с водената от ръководството й политика. От името на движението декларацията беше внесена и в Общинския съвет на Плевен от Красимир Златев – зам.-секретар на местното дружество на „Достойни за България” и общински съветник.

„От движение „Достойни за България” остро осъждаме неадекватните и брутални действия на общинската администрация по отношение на опита ни за проверка и контрол върху провеждането на конкурса за директор на РИМ-Плевен”, се казва в документа. „Конкурсът е опорочен в самата си същност.

Powered by Web Agency
Продължение...

Интервю с инж. Красимир Златев, общински съветник в Плевен и зам. секретар на местната структура на НД "Достойни за България"

Печат

Инж. Красимир ЗлатевИнж. Красимир Златев, общински съветник в Плевен, зам. секретар на местното дружество на НД "Достойни за България": Всички отцепници от „Атака” сме вече членове на движението „Достойни за България”

Инж. Красимир Златев е роден в Плевен, той е специалист по топлотехника, като има и второ висше образование по специалността „Трансфери и нови технологии”. Работил е в Панорамата, бил е зам.-директор на „Промишлена енергетика”. След 1990 г. основава частна фирма. С политика започва да се занимава отпреди 5 години, като активист в партия „Атака”. Като такъв е избран за общински съветник в местния парламент, но по средата на мандата шумно напусна партията и се обяви за независим общински съветник.

Powered by Web Agency
Продължение...

Симпатизанти на "Достойни за България" от САЩ финансират строежа на жилища за децата от Дома в с. Стража

Печат

ТърговищеМиналата седмица в Търговище гостува националният секретар на НД "Достойни за България" Илиян Илиев. Заедно с инж. Йовчо Йовчев - член на ръководството на новото движение, се срещнаха с журналисти от местните медии. "Цялата организация в момента е в период на структуриране. Засега сме преценили, че е по-добре да сме движение, отколкото партия. Не сме очаквали, че за толкова кратко време ще направим структури в цялата страна. Разчитаме на регионалния подход и на местните инициативи на нашите дружества. Това е и причината все още да не сме известни в национален мащаб", сподели Илиев...

Powered by Web Agency
Продължение...

Българо-китайски бизнес проект на "Достойни за България" ще намали безработицата в Търговище

Печат

Илиян ИлиевОрганизационни работи доведоха във вторник в Търговище националния секретар на новата обществена организация "Достойни за България" Илиян Илиев и зоналния представител за Варна Йордан Мирчев. Домакин бе заместникът на Илиев - Йовчо Йовчев. Пред журналисти Илиев очерта целите и идеите на "Достойни за България". Новина бе, че до седмица предстои Движението да изгради свой Логистичен център с щатен апарат за Североизточна България, като най-вероятно седелището му ще бъде в Търговище. Идеята на Движението е да се привличат качествени хора, за да се върши дейност, съобразена с изискванията на местните общности...

Powered by Web Agency
Продължение...

Страница 7 от 9