НД "Достойни за България" в регионалните медии

Шумен ТВ: Нова структура на НД "Достойни за България" беше учредена в Шумен

Печат

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Powered by Web Agency

НД "Достойни за България" с младежка структура в Добрич

Печат

Учредителите на младежкото дружество в Добрич с националния секретар Илиян Илиев

Национално движение "Достойни за България" вече има своя младежка структура и в Добрич. Местното младежко дружество, неслучайно учредено на 1-ви ноември - Ден на народните будители, вече има над 50 члена.

Радио "Добруджа" покани учредителите на младежката структура в Добрич и националния секретар на НД "Достойни за България" да разкажат повече за Движението и неговите инициативи. Аудио запис на разговора, можете да чуете тук.

There seems to be an error with the player !

Powered by Web Agency
Продължение...

Илиян Илиев: Родолюбието е ценностна нагласа, а не партийна принадлежност

Печат

Първи Национален младежки семинарВ събота (09.10.2010г.) Ловеч беше домакин на първия Национален младежки семинар на Национално движение “Достойни за България”. Младежки лидери от цялата страна се събраха и обсъдиха развитието и целите на движението в контекста на наближаващите избори през 2011 година.

Секретарят на Националния съвет на “Достойни за България” Илиян Илиев откри семинара с кратко представяне на организацията, която е възникнала спонтанно с участието на хора от 13 града в България, като днес нейните членове са около 6200.

“Достойни за България” не е обвързана с никоя политическа партия, заяви Илиян Илиев. Не можем да променим политиците, но можем да ги използваме, допълни той. За предстоящите избори, членовете на движението по места, могат да подкрепят само реално действащите кметове, а ако няма подходящ кандидат, от организацията ще могат да издигнат свой собствен, като това решение ще бъде взето от зоналните секретари на “Достойни за България”. Според Илиев, в България има градовете, в които членовете на организацията са повече, от колкото на всяка друга партия.

Powered by Web Agency
Продължение...

НД „Достойни за България” имат най-голямата членска маса сред гражданските сдружения

Печат

Илиян ИлиевНационално движение „Достойни за България” вече има 6 хиляди и 200 членове, съобщи неговият национален секретар Илиян Илиев. Голяма част от тях са хора, които не са привърженици на сегашния политически модел в страната. Предимството на движението, според Илиев, са младите хора, които имат патриотична енергия и са готови с идеи. В няколко общински съвети, между които и в Русе, съветници са преминали към Националното движение, тъй като не искали да гласуват по поръчка на политическите си централи. Освен двамата общински съветници, отцепили се от „Атака”, в Русе организацията има вече 60-70 членове. В бъдеще ръководството на НД „Достойни за България” ще създаде клуб на общинските съветници, които да обменят опит за своите инициативи, съобщи националният секретар Илиян Илиев. На следващите избори тези общински съветници щели да се явят като мажоритарни кандидати.

Powered by Web Agency

Продължава подписката за ремонт на ул. “Лозенка” в Плевен

Печат

Инж. Красимир Златев500 плевенчани са подкрепили до момента организираната от Национално движение „Достойни за България" и ВМРО-БНД - Плевен подписка с искане за ремонт на улица "Лозенка" в жк "Сторгозия". Инициативата стартира на 10 август, провокирана от трагичното състояние на улицата след зимата и поройните дъждове.

Искането за ремонт на улицата ще бъде внесено на септемврийската сесия на Общински съвет - Плевен от общинския съветник и секретар на местното дружество на Движение „Достойни за България" - Красимир Златев. То ще бъде придружено и от събраните подписи. Поради големия интерес на обществото в Плевен подписката продължава. На предстоящата сесия воеводите и Национално движение „Достойни за България" ще призоват общинските съветници, независимо от тяхната политическа принадлежност, да подкрепят предложението. То ще спомогне за развитието на инфраструктурата на Плевен и ще облекчи живота на голяма част от хората, категорични са организаторите.

Powered by Web Agency
Продължение...

Страница 6 от 9