НД "Достойни за България" в регионалните медии

Илиян Илиев: Тепърва започваме да работим в Сливен

Печат

Илиян Илиев, национален секретар на НД 'Достойни за България' Интервю с Илиян Илиев, национален секретар на НД "Достойни за България"

- Г-н Илиев, вие сте национален секретар на Национално движение „Достойни за България". Защо България има нужда от вашето движение и какви са целите, които сте си поставили?

- Движението възникна спонтанно. Решението за неговата необходимост бе взето от група хора, представители на различни градове. На 6 февруари миналата година официално беше регистрирано движение „Достойни за България". На учредителното събиране присъстваха представители от 13 града. Хора с патриотично мислене и желание да реализират патриотичните си възгледи...

Powered by Web Agency
Продължение...

”Достойни за България” - Русе дариха дневния център за възрастни „Златна есен” в Тетово

Печат

'Достойни за България' посетиха с. ТетовоНа 20.11.2010 г., членовете на дружеството на НД ”Достойни за България” в гр. Русе и общински съветници от Движението посетиха дневния център за възрастни „Златна есен” в с.Тетово. По случай Деня на християнското семейство певиците и музикантите от групата за народни песни към центъра получиха костюми. Подаръците бяха поднесени от членовете на "Достойни за България" Татяна Кънева, Добромир Димитров, Николай Колишовски, Ивайло Георгиев, Тихомир Кунев. На събитието присъстваха oще кметицата Невянка Атанасова, членове на клуба за хора с увреждания и граждани. На състоялата се среща беше представено Национално движение ”Достойни за България” - патриотична обществена организация от възрожденски тип. Присъстващите научиха за дейността и инициативите на Движението в различни области на България...

Powered by Web Agency
Продължение...

Илиян Илиев: Стратегическа цел на "Достойни за България" е да постави политиците в конкурентни условия

Печат

Илиян Илиев, национален секретар на НД 'Достойни за България'Национално движение "Достойни за България" е създадено в началото на февруари. За национален секретар на Движението бе избран Илиян Илиев, общински съветник от Севлиево и бивш организационен секретар на "Атака". В края на миналата седмица той посети Шумен, където се проведе събрание на членове на движението от града. На него бе учредена местната структура на организацията. С Илиян Илиев разговаряме за целите на движението и бъдещите му амбиции.

- г-н Илиев, как възникна идеята за създаването на движението? (...)

Powered by Web Agency
Продължение...

Учредиха местна структура на Национално движение "Достойни за България" в Шумен

Печат

'Достойни за България' учреди структура в ШуменМестна структура на Национално движение „Достойни за България" бе учредена в Шумен. На събранието присъстваха националният секретар на движението Илиян Илиев и зоналните секретари на Варна и Търговище Йордан Мирчев и Йовчо Йовчев. По предложение на Илиян Илиев, за зонален секретар на Шумен бе избран полковник от запаса Мишо Йорданов. В организацията засега членуват 22-ма души от Шумен.

„Основните цели на движението са свързани с утвърждаване на патриотичното начало, като водещо в поведението на членовете и симпатизантите на формацията”, заяви Илиян Илиев.

Powered by Web Agency
Продължение...

НД "Достойни за България" с новоучредена структура в Шумен

Печат

Учредяване на 'Достойни за България' - ШуменДнес в регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров” инициативна група , в която фигурират имената на общественици, уважавани професионалисти в различни направления на обществения живот в Шумен, обявиха официално създаването на нова структура, носеща името „Достойни за България”.

Гости на учредителното събрание бяха националният секретар на движението г-н Илиян Илиев и зоналните секретари на Варна и Търговище, Йордан Мирчев и Йовчо Йовчев. Те представиха пред шуменската общественост идеите и целите на Национално движение „Достойни за България”.

Powered by Web Agency
Продължение...

Страница 5 от 9