НД "Достойни за България" в националните медии

Нов успешен ход на актива на "Достойни за България" - Сливен

Печат

Десислава АндроваВ Стралджа е учреден Обществен съвет с председател Елена Стефанова, който ще работи за поддържане връзките на общината с Консорциума в Югоизточен планов регион за сътрудничество с Бесарабско-Таврийските българи. За зам.-председател на Обществения съвет е избран Георги Каравичев и за секретар – Стойка Стефанова.

На срещата между представители на града и координаторите на Консорциума в Сливен Димитър Войводов и Десислава Андрова, която е също така Регионален секретар на НД "Достойни за България" - Сливен, в присъствието на зам.-кмета на общината Мария Толева, бяха обстойно разгледани целите и задачите на Консорциума.

Десислава Андрова запозна присъстващите с обхвата и действието на Консорциума, желанието за установяване на трайни връзки между българските общини с тези в двете републики Молдова и Украйна, изрази надеждата, че Стралджа ще работи за сключване договор за побратимяване с един от градовете в тези области...

Powered by Web Agency
Продължение...

Д-р Тодор Хинов от "Достойни за България" гостува в студиото на "Сутрин с BBT"

Печат

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

08.07.2011г.; Телевизия BBT; "Сутрин с BBT"; "Защо все повече българи пушат?" / Разговор с Доц. Даниела Петрова - белодробен специалист в Александровска болница и Д-р Тодор Хинов - Председател на Националната асоциация против тютюнопушенето и член на НД "Достойни за България" - Севлиево.

Powered by Web Agency

Илиян Илиев: Хора на Сидеров и Доган обсъждаха обща тактика

Печат

Илиян ИлиевВестник "168 часа", интервю с Илиян Илиев, Национален секретар на НД "Достойни за България", бивш Организационен секретар на партия "Атака"

- Г-н Илиев, години наред бяхте считан за дясната ръка на Волен Сидеров, всички митинги на "Атака" минаваха през вас. Изненада ли ви това, което се случи пред софийската джамия?

- Не само че не ме изненада, а дори го предвидих половин месец по-рано. Много бяха предпоставките, които даваха сигнал, че такъв инцидент ще стане. От една страна, рейтингът на Ахмед Доган и ДПС беше паднал, формацията на Касим Дал набираше сила. От друга - самият Волен Сидеров и "Атака", също закъсали за рейтинг, се опитаха да направят подобно нещо на същото място малко по-рано и беше ясно, че няма да се откажат...

Powered by Web Agency
Продължение...

Илиян Илиев пред "168 часа": Освободих депутатите на Сидеров от банковите гаранции

Печат

Илиян Илиев, национален секретар на 'Достойни за България'Поне трима депутати на "Атака" са се освободили от банковите гаранции, с които са били "вързани" като гаранти по кредит в офшорна банка. Тази сензационна новина сподели пред "168 часа" бившият организационен секретар на "Атака" Илиян Илиев, който днес е национален секретар на движението "Достойни за България".

Илиев хвърли и друга информационна бомба, като за пръв път обясни кой има право да тегли кредита. "Документите, които видях и са били подписали през лятото на 2009 г. кандидат-депутатите на "Атака", част от които вече са и депутати, представляват договор за поръчителство в полза лично на Волен Николов Сидеров пред офшорна банка, а не на партията", категорично заяви пред "168 часа" Илиян Илиев. И допълни:

- На практика това дава право на Сидеров да тегли различни суми, а кандидат-депутатите, подписали документа, автоматично му стават гаранти със суми между 50 и 100 хил. евро.

Powered by Web Agency
Продължение...

Д-р Тодор Хинов, член на НД "Достойни за България", гостува в студиото на BBT

Печат

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Телевизия BBT; "Сутрин с BBT"; "Да пушим" или "да не пушим" / Разговор с Д-р Тодор Хинов, член на НД "Достойни за България" - Севлиево, относно актуалната тема за приемането на "Закон за забрана на тютюнопушенето на обществени места". Д-р Хинов е управител на медицински холдинг “Акта Медика” в гр. Севлиево, председател на Национална асоциация против тютюнопушенето и два мандата член на националното ръководство на Български лекарски съюз.

Powered by Web Agency

Страница 1 от 4