Видео архив на Национално движение "Достойни за България"

Д-р Тодор Хинов от "Достойни за България" гостува в студиото на "Сутрин с BBT"

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

08.07.2011г.; Телевизия BBT; "Сутрин с BBT"; "Защо все повече българи пушат?" / Разговор с Доц. Даниела Петрова - белодробен специалист в Александровска болница и Д-р Тодор Хинов - Председател на Националната асоциация против тютюнопушенето и член на НД "Достойни за България" - Севлиево.

Powered by Web Agency

Учредиха областна структура на "Достойни за България" в Монтана

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Областна структура на Национално движение "Достойни за България" беше учредена в Монтана на 20 май. Зонални секретари на движението в монтанско са Румен Ангелов и Маргарита Богданова. В учредяването взеха участие представители на бившите структури на партия "Атака" от Монтана, Берковица, Чипровци, Георги Дамяново, Якимово, с. Бързия и др., които се присъединяват към НД "Достойни за България", за да продължат работата си за патриотичната идея.

На събитието присъства и Националният секретар на "Достойни за България" Илиян Илиев. "Нас ни събира убеждението, че патриотизмът е моралната котва, която трябва да държи политиците и обществениците близо до брегове като целесъобразност и почтеност", каза Илиян Илиев пред камерата на телевизия Монт7.

Във връзка с учредяването на областна структура на НД "Достойни за България" в Монтана и колективното присъединяване на голяма част от разочарованите бивши членове на партия "Атака" към Движението "Радио Видин" потърси за коментар Националния секретар на "Достойни за България" Илиян Илиев.

Powered by Web Agency

Илиян Илиев в Русе: Гражданското общество трябва да присъства в политиката и управлението на общината

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

На 18.03.2011 г. в град Русе беше открит клуб на Национално движение "Достойни за България". Отец Марин направи водосвет и поръси за здраве присъстващите и знамето на родолюбивата организация. Гост на събитието беше и националният секретар на "Достойни за България" Илиян Илиев.

"Стремим се да поставим политическите партии в конкурентни условия. Гражданското общество трябва да присъства в политиката и управлението на град Русе", каза Илиев пред камерата на телевизия "Делта".

"Като патриотична и възрожденска организация ние обединяваме хора, които са бивши членове на доста партии, или пък никога не са членували в политически партии. Двамата общински съветници на "Достойни за България" в ОбС - Русе ни припознаха като своя организация, защото са последователни в патриотичните си възгледи. Патриотизмът е чувство, а не партийна принадлежност", каза още Илиев.

Powered by Web Agency

Добромир Димитров от "Достойни за България" - Русе: Омръзна ни да ни командват мутри!

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Национално движение "Достойни за България" участва в протеста срещу ценовия шок, който се проведе пред сградата на Министерския съвет на 13 март. От името на движението пред протестиращите близо 4000 души говори зоналният секретар на "Достойни за България" - Русе Добромир Димитров.

"Здравейте, българи! От името на "Достойни за България" - Русе ви поздравявам, че избрахте в този хубав ден да изкажете своята гражданска позиция", обърна се Димитров към множеството. "Българското гражданско общество е живо. На нас ни омръзна този 22 годишен преход. Самата му продължителност показва, че това вече не е преход, а състояние. Омръзна ни да ни командват мутри. Омръзна ни корупцията на всички нива на държавната власт повече от 20 години. Призовавам всички ние да защитим своето конституционно право на достоен живот!" каза Димитров пред протестиращите.

Powered by Web Agency

Страница 1 от 4