"Не” на предателството на българския парламент

Печат
Народно събрание

Датата 12 януари 2012 г. ще остане белязана с предателството на българския парламент срещу своя народ и държава с приемането на позорна декларация „за възродителния процес”, с която на практика се обслужва интересът на Турция. Този акт беше извършен тихомълком, без дебати и много шум, сякаш самите депутати не разбраха какво стана. Няма как да не са разбрали обаче, че предават Родината си на трибунала в Хага за „извършване на етническо прочистване” и „насилствена асимилация”. Тази дата ще бъде запомнена с предателството, което извършиха управляващите в България, като за сетен път доказаха своята колониална зависимост.

На 12 януари страната ни затвори завинаги страницата, свързана с надеждите на тракийските бежанци и техните наследници да получат някаква компенсация за насилственото отнемане на земите им в Одринска Тракия.

Кога Турция ще ни се извини за 500-те години турско робство?

Кога Турция ще ни се извини за: кланетата, мародерствата, заграбените територии през 1913 г.? НИКОГА, въпреки, че историята е запечатала с клеймото на времето всичките злини, които сегашната ни съседка е извършила спрямо българския народ.

Българският парламент, т. е. - родните депутати, по безпрецедентен начин предадоха България, дори и нещо повече - те признават и се извиняват на Турция за неща, които никога не са се случвали. Да, имало е процес за смяна на имена, като на непожелалите да го направят се е предлагало свободно да напуснат страната ни. Имало е и въоръжена намеса, но тогава, когато са провокирани от турски банди с прокламиране на чужди, небългарски интереси. Нормално е една държава да защити интереса си, а не да върши предателства срещу народа си. Като стана реч за предателство, нека да припомним, че такова беше извършено и от една българка в Германия, която под претекст, че прави докторат, се постара да изкриви нашата история с идеята, че едва ли не България трябва да благодари на Турция за 500-годишното й присъствие, а не - робско иго. Разликата между тези две предателства е, че тази наричаща се българка явно е получила няколко сребърника, докато с приетата от парламента ни декларация България ще бъде осъдена да плаща милиони за нещо, което никога не е било. Извършеният позорен акт няма равен на себе си в най-новата история по своята низост и мерзост и е несравним позор. България беше предадена на тези, които са готови да я разпнат и затрият. Нека не звучат силно тези думи, защото такава е истината. Българският парламент и досега не намери време, за да разгледа подписката, която беше направена от ТВ”Скат” под мотото ”Не, на Турция в ЕС”.

На свое заседание Ръководството НД ”Достойни за България”-Враца осъди строго приетата декларация, накърняваща честта, достойнството, родолюбието и патриотизма на българите.

НД ”Достойни за България”-Враца счита, че този позорен акт на предателство на Род и Родина трябва да бъде спрян своевременно от президента на България и върнат в пленарна зала.

НД ”Достойни за България”-Враца призовава всички родолюбиви и патриотични организации и граждански сдружения да потърсят отговорност от народните представители, избрани от съответните области, с искането тази позорна декларация да бъде върната и впоследствие да отпадне чрез гласуване.

Powered by Web Agency