НД "Достойни за България" в регионалните медии

Йовчо Йовчев от "Достойни за България": Търговище се управлява от икономическа групировка

Печат

Йовчо ЙовчевБившият заместник-кмет на Община Търговище Йовчо Йовчев наруши мълчанието. Няколко месеца след отстраняването му той се съгласи да даде специално интервю за Тарго Медия. В него Йовчев разкрива, защо има инвестиции, които “няма да се случат в Търговище”. Споделя лично мнение за управлението и разказва за новата организация "Достойни за България", която вчера, 6 февруари, навърши една година от учредяването си.

Как ще опишете накратко първата година на „Достойни за България”?

Най-важното, което трябва да се каже, за тази изминала година е, че започнахме по-плахо, защото искахме да направим нещо различно от политическа партия. Ние приемаме членове на всякакви партии и най-интересното е, че в сдружението има хора, които са от партии, които в мирогледа си са на противоположната страна. Обаче е важно да отбележа, че всички партии са от едно котило. Техните централи в определени моменти разиграват някакви игри за да доказват, че са от ляво или дясно.

Powered by Web Agency
Продължение...

НД "Достойни за България" се бори за единение на нацията

Печат

Национално движение Национално движение „Достойни за България” се създаде на 6-ти февруари 2010 година. Съмишленици от цялата страна застанаха зад идеята, че е необходима организация, която да работи за единението на нацията. Според тях във време, когато страната ни е разделяна от десетки партии, коалиции, организации и бизнес сдружения, лесно се промъкват антинационални, частни, небългарски интереси и повече от 20 години България не намери своите държавни мъже, работещи за бъдещо развитие на страната. Радетелите на българската кауза си задават често въпросите: „Приети сме в НАТО и Европейския съюз, но какво от това? Кои сме ние, българите, в тези структури? Какво е нашето място и роля?” и не спират да търсят отговор.

Зоналният секретар на новата обществена формация за Северозападния регион инж. Пламен Тошев споделя: „Със смяната на правителствата външно се приемат нови приоритети, но всъщност интересите на старите управляващи се подменят с тези на новите. Забравят се предизборните платформи и гръмките обещания.

Powered by Web Agency
Продължение...

Учредиха младежко дружество на НД "Достойни за България" в Сливен

Печат

Младежко дружество на НД 'Достойни за България' беше учредено в Сливен

Младежко дружество на Национално движение „Достойни за България" бе учредено на 22 януари 2011 г. в Сливен. Учредители станаха десетина младежи, обединени около идеите и целите на движението. За секретар бе избран Антон Йорданов. На учредителното събрание присъства зоналният секретар на „Достойни за България" Десислава Андрова.

„През Възраждането Сливен е място на духовно здрава и мощна среда, която поставя гражданите на челно място в обществено-политическия и културен живот...

Powered by Web Agency
Продължение...

Илиян Илиев: Хасково ще бъде логистичен център на НД "Достойни за България" по оста Стара Загора - Пловдив

Печат

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Powered by Web Agency

Десислава Андрова: Мечтата ми е да запазим българската нация

Печат

Десислава Андрова, зонален секретар на НД 'Достойни за България' в град Сливен Интервю с Десислава Андрова, зонален секретар на НД "Достойни за България" в Сливен

- Г-жо Андрова, през миналата година бе създадена регионалната структура на Национално движение „Достойни за България" в Сливен. Какво успяхте да постигнете за тези няколко месеца като зонален секретар?

- Успях да се срещна с много стойностни хора в Сливен, с които споделихме различни инициативи за подпомагане на реализирането на общинските политики. Ние имаме готова формула за работа с общината, но за съжаление това на този етап няма как да се случи, поради общата ситуация, която се разиграва в общината. Най-важното, което смятам за много положителен момент...

Powered by Web Agency
Продължение...

Страница 4 от 9